Gitaartabs Review en Ervaring

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een Gitaartabs Review of een cursus om gitaar te leren spelen.

Je bent zeker niet de enige die op zoek is gegaan. Met meer dan 80.000 leden, is Gitaartabs tegenwoordig razend populair. Hier zul je onze mening en ervaring lezen over Gitaartabs.

Op de volgende pagina vertellen we hier meer over! 

Inhoudsopgave

Wat is Gitaartabs?

Gitaartabs is een alles-in-een website waarop je gitaarlessen kunt volgen maar ook interactieve bladmuziek kunt vinden. Hiermee kun je gemakkelijk nieuwe nummers op de gitaar leren spelen. 

Door deze twee aspecten de combineren is Gitaartabs een erg complete website voor gitaristen. Zelfs wanneer je al een gevorderd gitarist bent kan Gitaartabs een handig hulpmiddel zijn.

Gitaarlessen

Als eerst heeft Gitaartabs 250 gitaarlessen waarmee je als beginner gitaar kunt leren spelen. Deze lessen kun je bekijken in de online media player van Gitaartabs en worden gegeven door verschillende professionele gitaarspelers.

De gitaarlessen bevatten alle onderwerpen die je als beginnende gitarist wilt leren. Waaronder houding, stemmen, akkoorden en technieken. Hierdoor zul je alles te weten komen over de gitaar.

Met de online media player kun je ook pauzeren, loopen, transponeren en vertragen tijdens de lessen. Dit zorgt ervoor dat leren gitaarspelen nog makkelijker wordt.

gitaarlessen gitaartabs

ProTabs

Naast gitaarlessen kun je bij Gitaartabs ook de beschikking krijgen over ProTabs. Dit is interactieve bladmuziek van gitaarliedjes met akkoorden, tabs, speeltips en songteksten. 

Inmiddels het Gitaartabs al een erg grote database aan verschillende nummers waarvoor ProTabs beschikbaar zijn. Daarbij worden elke week weer nieuwe nummers toegevoegd, waaronder ook nummers uit de Nederlandse top 40.

Ook bij de ProTabs wordt gebruik gemaakt van de interactieve online media player. Hierdoor kun je de tabs pauzeren, versnellen, vertragen, transponeren en diverse weergave aanzetten. 

Hierdoor maakt ProTabs het leren van nieuwe nummers op de gitaar een stuk makkelijker. Dat maakt ProTabs een erg handig hulpmiddel voor zowel beginnende als ervaren gitaristen.

protabs gitaartabs

Forum

GitaarTabs heeft ook een eigen forum waar veel informatie op staat en je vragen kunt stellen. Hierdoor heb je direct contact met andere gitaristen en cursisten.

Dit is niet alleen leuk maar ook handig. Stel je loopt ergens vast, kun je meteen een vraag stellen op het forum. Vaak heb je al snel antwoord terug.

Wie is de maker van Gitaartabs?

De maker achter Gitaartabs is Jan van der Heide. Zelf is hij afgestudeerd in de HTS-richting Industriële Automatisering. Jan van der Heide is gestart met Gitaartabs vanuit zijn hobby gitaar spelen.

Hierbij heeft Jan van der Heide het volgende doel gesteld voor Gitaartabs: “Gitaartabs heeft als doel elke gitarist te helpen om gitaar te leren spelen of hoger op te komen in haar segment”.

De gitaarlessen van Gitaartabs zelf worden door verschillende docenten gegeven. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling maar heeft ook als voordeel dat elke docent zijn eigen specialiteit heeft. Hierdoor ligt de kwaliteit van de lessen erg hoog.

Voor wie is Gitaartabs geschikt?

Gitaartabs is ten eerste goed geschikt voor beginnende gitaristen. Doordat Gitaartabs over 250 gitaarlessen beschikt kom je als beginnende gitarist alles te weten over gitaar spelen.

Ook is Gitaartabs goed geschikt voor ervaren gitaristen. Dit wegens het uitgebreide aanbod aan gitaartabs en gitaarakkoorden van ProTabs. Daarnaast valt er altijd wel iets te leren uit de 250 gitaarlessen van Gitaartabs, ook als ervaren gitarist.

Gitaartabs Ervaring

Zelf ben ik begonnen met Gitaartabs na aanleiding van de positieve ervaringen die andere gitaristen hadden.

gitaartabs ervaringen

Bij het afsluiten van een abonnement bij Gitaartabs kost de eerst maand maar € 1,-. Daarbij is het abonnement ook maandelijks opzegbaar. Dit is een andere reden waarom ik ben begonnen met Gitaartabs.

Toen ik het abonnement had afgesloten kon ik meteen aan de slag. Hierbij kreeg ik meteen toegang tot de gitaarlessen, ProTabs, PDF bestanden en audio opnames.

Het viel meteen op dat Gitaartabs goed is georganiseerd en de gitaarlessen makkelijk te volgen zijn. Daarbij is het erg fijn dat je de lessen op eigen tempo kunt volgen.

Ook gebruik ik nu ProTabs om nieuwe nummers op de gitaar te leren. Met de interactieve online media player is het leren van nieuwe nummers erg makkelijk. Dit omdat je de tabs kunt vertragen waardoor je langzaam kunt oefenen, voordat je de nummers op volle snelheid speelt.

Gitaartabs Review

Zoals je misschien kunt merken ben ik erg positief over Gitaartabs. Ik heb namelijk ervaren dat Gitaartabs een goede manier is om gitaar te leren spelen.

Daarnaast is Gitaartabs een must-have omdat ProTabs het een stuk makkelijker maakt om nieuwe nummers op de gitaar te leren.

Naar mijn mening is Gitaartabs een erg goed product voor zowel beginnende gitaristen als ervaren gitaristen.

Gitaartabs Kopen

Gitaartabs werkt met drie soorten abonnementen. Wat fijn is om te weten is dat je een abonnement bij Gitaartabs maandelijks kunt opzeggen. De abonnementen variëren in prijs en mogelijkheden.

ProTabs AbonnementGitaarles AbonnementAlles-in-een Abonnement
Online Media Player✔️  ✔️✔️
Muzieklijsten samenstellen✔️ ✔️✔️
Favoriete liedjes opslaan✔️✔️ ✔️ 
ProTabs en liedjes printen✔️ ❌ ✔️ 
ProTabs en liedjes spelen✔️ ❌ ✔️ 
Gitaarlessen❌ ✔️ ✔️ 
Akkoordenschema’s❌ ✔️ ✔️ 
Prijs per maand€ 5,95€ 9,95€ 15,95

Zelf raden we het alles-in-een pakket aan, omdat je hierdoor gelijk toegang krijgt tot alle functies van Gitaartabs.

Wanneer je begint met Gitaartabs kost de eerste maand € 1,-. Maak gebruik van de aanbieding via de onderstaande knop.

Veelgestelde Vragen

Wat krijg je bij Gitaartabs?

Met een abonnement bij Gitaartabs krijg je toegang tot gitaarlessen, gitaarakkoorden, gitaartabs en ProTabs.

Wat is Protabs nu eigenlijk precies?

Protabs is interactieve bladmuziek van gitaarliedjes met akkoorden, songteksten en speeltips. Je kunt kiezen tussen een groot aanbod van nummers uit de database van Protabs. Elke week komen er ook nieuwe nummers bij.

Kun je het abonnement van Gitaartabs opzeggen?

Zeker! Het mooie van Gitaartabs is dat je het abonnement elke maand kunt opzeggen. Je zit dus niet vast aan een abonnement voor een langere periode.