Gitaarles van Koen Review

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar Gitaarles van Koen review of naar een gitaarcursus.

Gitaarles van Koen is een online gitaarles cursus waarmee je leert gitaar spelen. Hierbij zul je in 22 lessen alles leren om de gitaar onder de knie te krijgen.

Je bent zeker niet de enige die op zoek is gegaan naar deze cursus. Met inmiddels meer dan 5400 cursisten is cursus van Koen Snoek hard opweg om de grootste gitaarles community van Nederland te worden.

Op de volgende pagina zullen we onze Gitaarles van Koen review en ervaring delen met jullie.

Wie is Koen Snoek?

Laten we eerst een introductie geven over de persoon achter Gitaarles van Koen. Het is natuurlijk wel fijn om te weten wie de maker van de cursus is. Zoals al uit de naam blijkt heet hij Koen Snoek.

Koen komt uit Volendam en heeft 28 jaar ervaring als gitarist. Daarbij is hij opgeleid door beide gitaristen van de 3J’s. Ook heeft Koen in zijn inmiddels lange carrière als gitarist zelf live optredens gegeven. 

Het is Koen zijn missie om Nederland en België muzikaler te krijgen (specifiek op gitaar). De reden hiervoor is dat gitaar spelen goed is voor je socialiteit, je IQ en brengt het nog eens mensen bij elkaar.

Wat ook leuk om te weten is dat Koen jaarlijks een kampvuur evenement voor en met de cursisten organiseert. Ook heeft Koen een Facebook pagina die gevolgd wordt door meer dan 3600 gitaristen.

wie is koen snoek

Gitaarles van Koen cursusinhoud

Met de gitaarles cursus van Koen krijg je toegang tot verschillende onderdelen.

Lesprogramma

Natuurlijk is het lesprogramma het belangrijkst wanneer je gitaar wilt leren spelen. De gitaarles cursus van Koen bestaat uit 22 online gitaarlessen. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot 2 extra lessen. 

Tijdens de lessen worden verschillende onderwerpen behandeld. Waaronder het stemmen van een gitaar, vervangen van gitaarsnaren, houding, tablatuur lezen, belangrijke toonladders, majeur & mineur akkoorden en barré akkoorden.

Naast de online gitaarlessen krijg je ook nog eens pdf lesmateriaal en audio’s om je verder te ondersteunen. Deze bestaan uit onder andere de akkoorden, tablatuur en ritme. Hierdoor heb je de beschikking over extra lesmateriaal naast de video’s.

Alle lessen kun je vinden in de interactieve online leeromgeving. Hiervan ontvang je direct de inloggegevens nadat je de cursus aanschaft. Hierdoor kun je meteen aan de slag met de lessen.  

Community

Naast het lesprogramma krijg je ook toegang tot de besloten community achter de gitaarles cursus van Koen. Deze community bestaat uit duizenden actieve muziekliefhebbers. Hierbij geeft Koen ook dagelijks antwoord op vragen van cursisten.

Hoewel je in eerste instantie zou denken dat een online cursus eenzaam zou aanvoelen, sta je met de community juist in contact met veel andere gitaristen. Je kunt daarbij gemakkelijk vragen stellen of discussiëren over gitaar spelen. Verder verzorgt Koen maandelijks een live webinar ter ondersteuning van de cursisten.

Kampvuur Evenement

Elk jaar organiseert Koen een kampvuur evenement op Texel voor de cursisten van Gitaarles van Koen. Dit is altijd een leuk moment om de andere cursisten te ontmoeten en om samen met hun gitaar te spelen.

Voor wie is Gitaarles van Koen geschikt?

Gitaarles van Koen is geschikt voor iedereen die gitaar wilt leren spelen via het internet.

Het maakt hierbij niet uit hoe jong of oud je bent. Koen heeft cursisten gehad die 7 jaar oud waren maar ook cursisten van 70 jaar. 

Wel is het belangrijk om te weten dat gitaar leren een proces is waarbij je veel moet oefenen. Koen gaat daarbij ook voor een goed resultaat in plaats van een snel resultaat. 

Verder is het ideaal dat de cursus volledig online is. Hierdoor kun je de cursus via de leeromgeving op je eigen tempo volgen.

Gitaarles van Koen ervaring

Zelf heb ik Koen Snoek voor het eerst via zijn YouTube kanaal leren kennen. Hier bekeek ik al regelmatig video’s waarin Koen gitaar aan het spelen was. Daardoor heb ik besloten om eens naar zijn cursus te kijken.

Wat me meteen opviel waren de positieve ervaringen en resultaten van andere gitaristen die de cursus van Koen Snoek hadden gevolgd. Daarbij komt Koen ook erg transparant en duidelijk over wat een fijn gevoel geeft.

gitaarles van koen review

Ook vond ik het lage bedrag van € 77 dat Koen vraagt voor zijn cursus een reden om te beginnen. Dit is erg goedkoop aangezien een gitaarleraar al vaak € 780 per jaar kost.

Verder geeft Koen ook nog eens 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht je niet tevreden zijn met de cursus kun je dus binnen 14 dagen je geld terugkrijgen zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Nadat ik de cursus had gekocht kreeg ik direct toegang tot de gitaarlessen. Het viel meteen op dat de cursus goed is georganiseerd en de uitleg van Koen makkelijk te volgen is. Daarnaast is het stappenplan ook erg handig zodat je precies weet welke stappen je als beginnende gitarist het beste kunt volgen.

Het is erg fijn dat bij de cursus alle theorie en techniek onderwerpen worden behandeld die je als gitarist wilt weten. Wat mij daarnaast ook goed bevalt is de community waar je toegang tot krijgt met de cursus. Hier had ik vaak binnen een paar uur antwoord als ik een vraag had.

Gitaarles van Koen review

Zoals je misschien kunt merken ben ik erg positief over de gitaarles cursus van Koen. Ik ben namelijk ervaren dat je met de cursus gitaar kunt leren spelen.

Daarnaast is de cursus een must-have omdat het ervoor zorgt dat je op een goede manier gitaar leert spelen. Zonder een gitaarles cursus zal het namelijk moeilijk zijn om gitaar te leren spelen en zul je daarmee snel verkeerde technieken aanleren.

Naar mijn mening is de gitaarles cursus van Koen geschikt voor mensen die ook echt gemotiveerd zijn en zich willen inzetten om gitaar te leren spelen. Je zult immers zelf actie moeten ondernemen.

Wanneer dit het geval is, is de Gitaarles cursus van Koen een echte aanrader om gitaar te leren spelen!

Voordelen en Nadelen Gitaarles van Koen 

Aan de cursus heb ik de volgende voordelen en nadelen ondervonden:

 • Je leert in 22 lessen gitaar spelen;
 • Duidelijke uitleg van Koen Snoek;
 • De online gitaarles cursus is stukken goedkoper dan een gitaarleraar;
 • Je kunt de cursus vanuit huis volgen;
 • De lessen volg je op eigen tempo;
 • Gezellige community waar je 24/7 vragen kunt stellen;
 • 14 dagen tevredenheidsgarantie;
 • Maandelijks een live webinar van Koen Snoek.

  • Je hebt natuurlijk wel een gitaar nodig om te beginnen;
  • Je krijgt elke week 1 les zodat je stapsgewijs gitaar leert spelen.

   Gitaarles van Koen kopen

   We hopen dat je met deze Gitaarles van Koen review een beter beeld hebt gekregen over de cursus en gitarist Koen Snoek.

   De gitaarles cursus van Koen is tijdelijk te koop voor € 77 in plaats van € 147. Hiermee ontvang je dus momenteel een mooie korting op de cursus. Daarnaast is het ook fijn dat je de cursus volledig vanuit huis kunt volgen.

   Nadat je de cursus hebt aangeschaft krijg je meteen toegang tot de interactieve leeromgeving. Hierdoor kun je gelijk aan de slag gaan.

   Met de onderstaande knop maak je gebruik van de tijdelijke actie!

   banner gitaarles van koen

   Veelgestelde Vragen

   Krijg je garantie bij Gitaarles van Koen?

   Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met deze cursus, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

   Hoe duur is de Gitaarles van Koen?

   Normaal gesproken kost de cursus € 147. Je kunt de cursus nu tijdelijk volgen voor maar € 77,-.

   Voor welke leeftijden is Gitaarles van Koen geschikt?

   De jongste cursist die Gitaarles van Koen heeft gevolgd is 7 en de oudste is ver in de 70. Hierdoor is de cursus voor vrijwel elke leeftijd geschikt!

   Wat als je nog geen gitaar hebt?

   Gitaarles van Koen zal je ook helpen bij de aanschaf van een eerste gitaar. Met de expertise van Koen Snoek weet je zeker dat je de juiste gitaar koopt!

   Plaats een reactie